top of page

Gelpolish Treatment

Een gelpolish behandeling is uitermate geschikt voor de drukke, hardwerkende en multitaskende moeder, huis- en zakenvrouw. Kortom, perfect voor iedere vrouw die graag perfect gelakte nagels heeft! Voor elke gelegenheid. Ideaal voor gelegenheden die langhoudende kleur vereist (bijvoorbeeld vakanties).

Wachten tot de lak op jouw nagels droog is behoort tot de verleden tijd! Gelpolish of gellak hardt uit onder invloed van UV-energie door gebruik te maken van een UV/LED lamp (1 tot 2 minuten per laklaagje). Deze lamp is veilig voor de huid en volledig onschadelijk voor de gezondheid!

Zodra de behandeling is afgerond ben je ready-to-go met perfect gelakte nagels voor wel 2 tot 3 weken lang (afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel).

Gelpolish is ideaal voor kortere natuurlijke nagels. Uiteraard kan dit systeem ook verwerkt worden op kunstnagels. Het gelpolish systeem is niet hetzelfde als kunstnagels. Met dit systeem worden jouw nagels niet verlengd of verstevigd.

Wel kan de gelpolish de natuurlijke nagel meer ondersteuning geven. Met andere woorden, gelpolish maakt de natuurlijke nagel iets minder flexibel waardoor het een verstevigend effect lijkt te geven. Is extra versteviging onder gelpolish gewenst of noodzakelijk, kies dan voor een natuurlijke nagel versteviging, of Natural Nail Treatment, onder gelpolish.

Uniek aan het gelpolish systeem is dat het van de natuurlijke nagel te verwijderen is, zonder dat de conditie van de nagel achteruit gaat.

Ik heb een ruime keuze aan kleuren van het merk Polkadots.


BELANGRIJK OM TE WETEN!

Je wordt geadviseerd om je nagels niet te vijlen tijdens het dragen van de gelpolish. De verzegeling van de top coat kan verbroken worden waardoor de gelpolish kan loslaten/afbrokkelen.

bottom of page