top of page

Jouw recensie hier?

Geef jouw ervaring door middels het contactformulier onder aan deze pagina.

12-11-2020

Kom al een tijdje bij Suzan. Verheug mij er telkens weer als ik weer een afspraak heb. Suzan is echt super met alles wat ze doet. Ze is echt een aanrader. Maak een afspraak dan kom je er zelf ook achter.​

Yvonne J.

11-11-2020

Ben er voor mijn voeten gekomen en heel erg tevreden over de zorg en behandelingen en mooie verzorgde voeten.

De laatste keer ook mijn handen laten doen, en nu dus ook mooie verzorgde handen erbij.

Super tevreden, echt een aanrader.

Henriette

11-11-2020

Ze werkt snel, is gemotiveerd en heel goed. Ik ben er blij mee.

José

11-11-2020

Ben er voor mijn voeten gekomen en heel erg tevreden over de zorg en behandelingen en mooie verzorgde voeten.

De laatste keer ook mijn handen laten doen, en nu dus ook mooie verzorgde handen erbij.

Super tevreden, echt een aanrader

Henriette

19-09-2016

Altijd heerlijk ontspannend om weer even langs te gaan. Eelt laten verwijderen zodat ik weer pijnloos kan lopen en daarna nog een lekkere voetmassage erbij. Een echte aanrader

Maaike

30-09-2015

Ik kom al een hele tijd bij Suzan voor gelnagels. Suzan doet haar werk heel zorgvuldig, is enthousiast en ik voel mij op mijn gemak bij haar. Ik krijg ook regelmatig reacties op mijn nagels. Top Suzan.

Greetje

11-11-2020

Ze werkt snel, is gemotiveerd en heel goed. Ik ben er blij mee

José

30-05-2020

In maart voor het eerst acrylnagels laten zetten om van het nagelbijten af te komen. Super goede service gehad en daarna begeleiding en advies via WhatsApp omdat ze dicht zat ivm corona! Ben nu van het nagelbijten af met hele mooie nagels. SuuCure is echt een aanrader, heel fijn en ook gezellig om erheen te gaan!

Angela

21-12-2015

Als ik bij Suzan was geweest om m'n voeten te laten verwennen kon ik haar wel kussen. Daarom denk ik dat ik geen verder commentaar hoef te geven. Je bent een vakvrouw in hart en nieren, Suzan.

Joke

29-09-2015

Al enkele jaren kom ik voor mijn voeten bij Suzan. Had al wel eerder ervaring met een pedicure, maar wat een verschil. Altijd was de behandeling pijnlijk Suzan echter is precies, werkt hygiënisch en pijnloos. Geen klachten na de behandeling en altijd een warm en persoonlijk welkom. Geen straf om heen te gaan en omdat ik in de zorg werk wil ik goede zorg voor mijn voeten!

Jeanette

07-10-2019

Voor het eerst mijn nagels laten bijwerken en in een mooie kleur laten lakken bij suucure. Wat super gaaf geworden. Suucure is echt een aanrader.

Yvonne v P.

21-06-2018

Wat een topvrouw ben je! Mijn voeten zijn weer heerlijk verwend door Suzan. Een heerlijke en pijnloze behandeling. Een vrouw die haar vak met liefde, passie en vakkundigheid uitvoert. 

Michelle

20-12-2015

Zeer ontspannende en goede voetverzorging.

Tineke

29-09-2015

Ik kom nu een paar jaar bij pedicure Suzan. Voor mij is het echt een uitje en een heerlijke ontspanning. Ik kan me al verheugen als ik er heen mag. Alle behandelingen zijn heerlijk en zijn echt aan te raden. Ik zeg maak snel een afspraak en ervaar het zelf. 

Marlies

29-09-2015

Ik kom al jaren in deze salon. Dit omdat ze me altijd tevreden naar huis laat gaan. Wat ze doet, doet ze goed, met alle aandacht voor de behandeling, maar ook belangstellend in mij. T Is voor mij zeker een relaxmoment !!!! Top !!

Diana

Jouw mening telt!

Ben je tevreden?

Vertel het anderen...

Ben je niet tevreden?

Vertel het mij... 

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page