top of page

Stop met nagelbijten in 10 weken!

BEN JE EEN NAGELBIJTER MAAR WIL JE HIER VANAF?


Wanneer je kiest voor het speciaal ontwikkelde nagelbijt-arrangement van SuuCure kun je in 10 weken stoppen met nagelbijten.

Het nagelbijt-arrangement is een traject wat wij SAMEN aangaan. Ik zorg dat jouw nagels er te allen tijde verzorgd uitzien, jij verzorgd je nagels thuis zoals ik je dat heb uitgelegd én je neemt contact op wanneer je merkt dat er een beschadiging is aan jouw kunstnagels.

Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat jij kunt stoppen met nagelbijten.


De behandeling ziet er als volgt uit:

Behandeling 1 – Week 1

Tijdens de eerste afspraak maken we een plan die het beste aansluit op jouw wensen. We plannen alvast zover mogelijk vooruit, zodat alle behandelingen in de juiste week uitgevoerd gaan worden. Tijdens de eerste behandeling, na de mini-manicure, plaats ik een nieuwe set acrylnagels. Acryl is erg hard en daardoor moeilijk af te bijten.

Jij mag kiezen hoe jouw nagels afgewerkt worden: naturel of met een kleurtje! 

Aan de vorm en lengte van de nagels zitten wel wat restricties. Je bent waarschijnlijk gewend aan korte nagels, de eerste weken houden we dat ook zo. Je krijgt een flesje Dadi'Oil mee naar huis zodat je je nagels dagelijks kunt verzorgen om je nagelriemen in topconditie te krijgen.

Behandeling 2 – Week 2

De tweede behandeling is kort op de eerste. Je komt langs voor controle. We overleggen hoe het gaat en repareren eventueel afgebeten en afgebroken nagels.

Behandeling 3 – Week 3

De nagels moeten in perfecte staat blijven om niet in de verleiding te komen weer te gaan bijten! Daarom kom je twee weken na het zetten van de nieuwe set alweer langs om de nagels bij te vullen. Je kiest weer een nieuwe afwerking en de nagels mogen nu al een iets langere lengte hebben.

Behandeling 4 – Week 5

De eerste keer opvullen is alweer twee weken geleden. In week 5 kom je langs om wederom de nagels bij te vullen, alles netjes te maken en we bespreken hoe het gaat.

Behandeling 5 – Week 7

Nu begin je al steeds minder drang te krijgen om aan je nagels te bijten. We blijven toch elke 2 weken opvullen en verstevigen om een terugval te voorkomen! En je kiest natuurlijk weer tussen naturel of een kleurtje qua afwerking.

Behandeling 6 – Week 10

Je hebt nu drie weken dezelfde set gehad. De nagels worden voor de laatste keer bijgevuld. We maken een laatste afspraak voor drie weken later. De kosten van deze 7e afspraak vallen buiten het arrangement, omdat je vanaf dat moment kiest tussen: verwijderen of bijvullen.

Heb je het gevoel dat je geen drang meer hebt om aan je nagels te bijten? Dan kunnen de nagels eraf! Je kunt er ook voor kiezen om nogmaals bij te vullen of te voorzien van een afweekbaar product, zodat de eigen nagels mooi kunnen groeien zonder te scheuren.

Bij de eerste behandeling betaal je het eerste deel van €127,50. Voorafgaand van behandeling vier betaal je de resterende €77,50.

bottom of page