top of page

Garantie

Van harte gefeliciteerd met jouw "nieuwe" nagels. Ik hoop dat je er blij mee bent en er veel plezier van hebt. Om jouw nagels mooi te houden heb ik hieronder uitgelegd hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

  • Gebruik je nagels niet als gereedschap door bijv. een blikje fris open te maken met je nagel.

  • Duw de was in de wasmachine en droger met de vuisten en niet met de nagels.

  • Zit je veel in water met de handen en/of in agressieve schoonmaakmiddelen? Gebruik dan handschoenen.

  • Zijn je nagels toch te lang? Gebruik een papieren vijl en geen schaar om je nagels korter te maken. Vijl alleen de lengte terug en blijf van de zijkanten af.

  • Peuter de nagels er niet af, want jouw eigen nagels zullen erg beschadigen.

  • Zit er een nagel los? Maak via de agenda een afspraak om jouw nagel te laten repareren!

  • Wil je stoppen met de nagels? Maak dan een afspraak bij mij en ik haal ze vakkundig eraf zodat jouw natuurlijke nagel niet beschadigd.

Het gebruik van nagelriemolie is een vereiste om jouw nagels in een goede conditie te houden. Een handcrème alleen is niet voldoende. 

Handcrème is voor de conditie van de huid is en niet voor de nagels en nagelriemen. Hiervoor heb je een olie nodig, deze kan namelijk in de nagels trekken wat uitdroging van natuurlijke nagels voorkomt. De natuurlijke nagel is nog steeds in staat vocht op te nemen wanneer je bijv. je handen wast, ondanks dat worden ‘afgesloten’ door een kunststoflaag zoals BIAB, Gelpolish of Gel.

De natuurlijke nagels krimpen (drogen uit) en zetten weer uit (door vocht) en dit gebeurt de hele dag. Het kunstproduct veert niet altijd mee, dus op den duur zal dit los gaan laten bij de vrije top. Wanneer je nagelriemolie gebruikt aan de achterkant van de nagels zijn de nagels verzadigd door de olie en dit houdt het vocht tegen. Begin hier 's ochtends al direct mee! Tip: zorg dat je niet zonder nagelolie komt te zitten. Je kunt deze te allen tijde bij mij aanschaffen.

De keuze van product, vorm en lengte is geheel afhankelijk van de conditie van jouw nagels en van jouw dagelijkse doen en laten.

Kies jij tijdens een nieuwe set voor lange nagels terwijl je van jezelf altijd korte nagels hebt of zelfs nagelbijtnagels? Doe dit dan niet! Je bent (nog) geen lange nagels gewend en je zult de nagels veel gaan stoten. Ditzelfde geldt voor het product, hoe ziet jouw nagelplaat eruit, wat hecht waarschijnlijk het beste, wat doe je voor werk, heb je ervaring met kunstnagels, etc., etc. Niet elke product is geschikt voor je. Afhankelijk van bovenstaande kies ik met welk product ik ga werken.

Heb je alle bovenstaande adviezen opgevolgd en laat er, binnen 7 kalenderdagen, toch een nagel los? Dan mag je direct contact met me opnemen om een kostenloze reparatie in te plannen. Houd er rekening mee dat ik meestal kan zien hoe de schade ontstaan is.

bottom of page