top of page

Huisregels

Algemeen

Leeftijd

Kunstnagels zet ik alleen als je 18 jaar of ouder bent.

Onder kunstnagels versta ik alle nagelbehandelingen die veiligheidshalve door een professional

uitgevoerd dienen te worden.

 

Afspraken

Jouw gemaakte afspraak bij mij is bindend, ik reserveer tijd voor jou. 

Wil je je afspraak annuleren?

Dit kan kosteloos tot 24 uur voorafgaand aan jouw afspraak zonder opgaaf van reden. 

  • Indien je jouw afspraak niet op tijd annuleert, reken ik 50% van de behandelprijs aan.

  • Kom je, zonder tegenbericht, je afspraak niet na (No Show), dan reken ik de volledige behandelprijs aan.

Ziekte / overmacht

In geval van ziekte/ overmacht ontvang ik de annulering zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór 09.00 uur 's morgens op de dag van afspraak. Ik heb dan nog de tijd om iemand anders in te plannen of mijn planning aan te passen.

Bij berichtgeving ná 09.00 uur 's morgens reken ik 50% van de behandelprijs aan.

E-mailservice

48 uur voorafgaand aan jouw afspraak ontvang je van mij een e-mail om je aan de afspraak te herinneren. Je kunt dit dan ook zien als een extra geheugensteuntje. Met deze service kun je er voor zorgen dat je, indien nodig, jouw afspraak op tijd annuleert. 

Je kunt aan deze service geen enkel recht ontlenen of claimen dat je deze niet of te laat hebt ontvangen. Het niet of te laat ontvangen van een herinnering per mail ontslaat je niet van je plicht tot nakoming van een afspraak. Het correct noteren én nakomen van jouw afspraak is te allen tijde jouw verantwoordelijkeheid.

Waarom breng ik kosten in rekening?

Wanneer je niet aanwezig bent op je afspraak, is mijn behandelstoel leeg. Dat vind ik zonde. Er gaat dan kostbare tijd verloren. Tijd die ik ook aan iemand anders had kunnen geven. Tevens betekent dit een verlies aan inkomsten. Mijn werk is mijn broodwinning en niet mijn hobby. Daarom ben ik genoodzaakt deze kosten aan te rekenen.

Om de verschuldigde kosten te voldoen ontvang je van mij een factuur met een betaallink per e-mail.
Ik beschouw het als een elementaire vorm van beleefdheid dat de b
etaling binnen 7 kalenderdagen uitgevoerd wordt om de verloren tijd te compenseren.

Te laat komen

Ben je te laat? Dan kijk ik wat binnen de overgebleven tijd mogelijk is en reken ik de gereserveerde behandeling volledig aan.

Reserveren en betalen

Bij voorkeur worden behandelingen online gereserveerd. Dit scheelt ons beiden onnodig lang appen of bellen over een geschikte datum en/of tijd. Nieuwe klanten worden bij het online reserveren doorgestuurd naar IDeal om de behandeling te betalen. Na betaling is jouw reservering definitief. Vaste klanten hoeven geen vooruitbetaling te doen. Je ontvangt te allen tijde een bevesting per e-mail.

Let er op dat je je emailadres correct invoert en check voor de zekerheid je SPAM-map. Let er tevens goed op dat je de juiste behandeling boekt ivm de tijd die hiervoor gereserveerd wordt. Het is voor beiden zonde als er te weinig of teveel tijd wordt gereserveerd. Neem bij twijfel altijd contact op.

Jouw betaling wordt in geen enkel geval terugbetaald. 

Mocht er een meerprijs zijn in geval van een prijsverhoging en/of aankoop van producten, dan dient de rest na afloop van de behandeling in de salon afgerekend te worden.

Behandelprijzen

De prijzen zijn gebaseerd op de lengte en vorm van de nagels, er vanuit gaande dat een gemiddelde lengte een “salonnagel” (tot 5mm voorbij de vingertop) is.

Nail-art of een bepaalde vorm/lengte van de nagel wat extra tijd kost, heeft een meerprijs.

Ik heb het recht om de prijzen op elk moment aan te passen. Hierover word je minimaal een maand van tevoren over geïnformeerd.

 

Privacy

De gegevens die in worden ingevuld om een online afspraak te maken, worden ook alleen voor de afspraken gebruikt.

Ik kan je e-mailen of een WhatsApp bericht sturen als er contact nodig is over een afspraak.

 

Overige huisregels

  • Kom alleen naar jouw afspraak, tenzij anders besproken.
  • Ik hanteer een "No Kids Allowed" policy omdat veiligheid, jouw ontspanning en mijn concentratie tijdens de behandeling voorop staan.
  • Op de behandelingen geldt een garantie van 7 kalenderdagen. Deze garantie geldt alleen als mijn onderhoudstips in acht zijn genomen. Reparaties na 7 kalenderdagen zijn voor eigen rekening.
  • Als nagels tijdens een behandeling gerepareerd moeten worden, brengt dit extra kosten met zich mee. 
  • Wanneer een product niet door mij is gezet, reken ik extra kosten voor het verwijderen hiervan. Geef dit van tevoren aan omdat dit extra tijd kost. 
  • Ik ben niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, daar ik ben uitgegaan van de door jouw verstrekte informatie of onvolledige informatie over zaken zoals bijvoorbeeld ziekte, allergieën, medicatie, werkzaamheden en/of vrijetijdsbesteding.

Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met de hierboven beschreven huisregels.

Logo SuuCure
bottom of page