top of page

Over mij

Suzan, eigenaresse SuuCure

Mijn naam is Suzan. Ik ben geboren in 1982 in Almelo. Na een tussenstop in Neede (1986 - 2000) ben ik in Enschede komen wonen. In 2017 heb ik de overstap naar Glanerbrug gemaakt waarna ik in 2022 weer terug ben gegaan naar Enschede.

Ik heb 2 prachtige dochters (2009 en 2013). Verder bestaat het huishouden uit een kat (Luna) en een hond (Miep).

 

Hoe het begon...

 

Hoi

Nadat ik mijn MBO-opleiding Levensmiddelentechnologie heb afgerond, heb ik 4 jaar in loondienst gewerkt. Op de één of andere manier kon ik mijn plek nergens echt vinden. In 2005 heb ik daarom de kans om weer een opleiding te volgen met 2 handen aangepakt. In september 2005 ben ik met de vakopleiding tot Pedicure begonnen. Nadat ik deze in 2007 succesvol heb afgerond was ik al een jaar bezig met de opstart van mijn eigen salon. Tot 2011 heb ik naast mijn salon nog wel een baan in loondienst gehad. Het één ben ik gaan afbouwen zodat ik ruimte had om het ander op te bouwen. En met succes!

 

Nu, jaren later, ben ik nog steeds trots op wat ik heb bereikt. Uiteraard met steun van mijn gezin maar ook met een flinke dosis doorzettingsvermogen.

 

Naast Pedicure ben ik ook Allround Nagelstyliste. Dit vak biedt mij de ruimte om mijn creativiteit te uiten. Ik ben dan ook nooit uitgeleerd en zal regelmatig trainingen volgen om bij te blijven in dit prachtige vak. De ontwikkelingen binnen de nagelindustrie zijn soms als een orkaan...zo snel worden er nieuwe producten en technieken ontwikkeld. Allemaal met maar één doel...jouw nagels in optimale conditie houden.

 

Ik verwelkom je graag in mijn salon waar jij je handen en/of voeten kunt laten vertroetelen onder het genot van een kop koffie, verse thee of warme chocolademelk.

Suzan, eigenaresse SuuCure

Liefs, Suzan

bottom of page